Materiale

„Ador sa folosesc, in atelierul nostru, tesaturi nobile si pretioase combinate cu cele mai fine si delicate accesorii, care sa descrie gingasia si confortul bebelusului dumneavoastra. Atent alese, create si finisate, acestea desavarsesc prin excelenta, eleganta si rafinamentul luxos al bunului gust”.

Brocardurile si jacquardurile din matase naturala, vascoza si bumbac, in stil baroque, cu desing-uri clasice si in culori vintage, innobilate de catifea fina si exclusivista din matase naturala sau din bumbac, personalizeaza prin unicitatea lor, botezul de neuitat din viata dumneavoastra.

Acestea sunt asociate cu o bijuterie pretioasa si delicata: dantela.

Produsa in Franta, in regiunile cu traditie Calais si Caudry, dantela Solstiss, apreciata de marile case de moda datorita finetei si delicatetei sale, este sinonima cu un diamant, pe care noi il slefuim cu maiestrie, creand astfel rochita cea mai diafana pentru printesa dumneavoastra.

Prin finetea lor, matasea naturala, muselina, voalurile si vascoza din matase naturala, mangaie cu delicatete ganguritul bebelusului dumneavoastra, echilibrand puterea nobila a brocardului si a tesaturilor din catifea.

Broderiile din dantela, benzile din catifea si panglicile dublusatinate, precum si spectaculoasele flori din matase naturala, catifea si satin, accesorizate cu perle sunt detaliile care definesc pretiozitatea, nobletea si rafinamentul elegantei.

Toate aceste tesaturi pretioase, folosite pentru crearea trusourilor de botez, sunt imbratisate cu emotie, cu sensibilitate si cu ganduri pline de bucurie, in generozitatea lor de a va darui clipe si momente unice, de neuitat.

Materialele nobile pe care le folosim, prin unicitatea designului si pretiozitatea lor, personalizeaza fiecare eveniment, creand amintiri de neuitat.

Ce anume cauti?